četrtek, 20. september 2018

Jamie McGuire - serija Beautiful

1. Čudovita polomija (Beautiful disaster)


Abigail Abernathy je pridno dekle. Ne pije, ne preklinja in pridno hodi na predavanja. Prepričana je, da se je s selitvijo za vedno znebila temnih senc svoje preteklosti. 

Nato pa na faksu spozna Travisa Maddoxa, glavnega frajerja, ki se preživlja z bojevanjem v ringu in menjava dekleta kot po tekočem traku. Ker se Abby ne odzove na njegovo dvorjenje, ji ponudi stavo – če zgubi, se odpove dekletom za en mesec, če zmaga, pa se mora Abby za en mesec preseliti v njegovo stanovanje. Abby sprejme stavo ...

1,3. Endlessly beautiful


Neuradno nadaljevanje knjige Čudovita polomija. Ker je bilo to delo napisano samo za zabavo, se nekateri dogodki v tej zgodbi časovno ne ujemajo s preostalimi knjigami iz te serije.

1,5. Mrs. Maddox


V tej kratki zgodbi je opisan prvi Valentinov dan, ki ga Travis in Abby preživita kot poročen par. Zgodbo pripoveduje Abby. To ni odlomek iz knjig Čudovita polomija ali Živa polomija, temveč je kratka zgodba, s katero nam pisateljica daje podrobnejši vpogled v ljubezensko življenje Travisa in Abby.

2. Živa polomija (Walking disaster)


Ali lahko nekoga ljubiš preveč?

Travisu Maddoxu je mati, preden je umrla, naročila dvoje: ljubi močno. Bori se še močneje.

V Živi polomiji je Travisovo življenje polno lahkih žensk, nedovoljenih iger na srečo in nasilja. Ko že misli, da je nepremagljiv, ga Abby Abernathy spravi na kolena.

Vsaka zgodba ima dve plati. V Čudoviti polomiji je Abby povedala svoje. Zdaj je čas, da pogledamo zgodbo še skozi Travisove oči.

2,5. A beautiful wedding


Sedaj že veste, kako je Abby Abernathy povsem nepričakovano postala gospa Maddox. Ste prepričani, da o tej zgodbi veste že vse?

Zakaj je Abby zastavila to vprašanje?

Kakšne skrivnosti sta drug z drugim delila pred poroko?

Kje sta preživela svojo poročno noč?

Kdo je še vedel za njun skok v zakonski jarem ... a ni povedal nikomur?

Vse o Abbyjinem in Travisovem pobegu je bila skrbno varovana skrivnost ... do sedaj. Oboževalci Čudovite polomije in Žive polomije boste vse odgovore o poročnem dnevu (in poročni noči) izvedeli v tej knjigi. In kot vse dobre zgodbe, je bilo tudi na to vreno čakati.

3. Something beautiful


America Mason, drzna, dodiplomska študentka na fakulteti Eastern State je zaljubljena v Maddoxa, Shepleyja Maddoxa. Za razliko od svojih bratrancev je Shepley bolj ljubimec kot borec. Izlet do doma njenih staršev v Wichito, Kansas, lahko pomeni naslednji korak v razmerju ali pa konec le tega.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.