nedelja, 23. september 2018

Teresa Medeiros - Tvoja do jutra


Je bila angel usmiljenja ali hudič v preobleki? 

Junaštvo med bitko pri Trafalgarju je Gabrielu Fairchildu prineslo odlikovanje za hrabrost, vendar ga je tudi oropalo vida in vseh upov na prihodnost. Zapustila ga je zaročenka, ki jo je naravnost oboževal, in zato se je moški, ki se je nekoč gibal med londonskimi plemiči kot princ, umaknil v osamo na svoje družinsko posestvo. Temne dneve in še temnejše noči je preživljal le ob preklinjanju.

Resnobna negovalka Samantha Wickersham je prispela v Fairchild Park in ugotovila, da se njen varovanec vede kot zver in ne kot moški. Med njunim prvim ognjevitim razgovorom je domišljavega grofa z nabrušenim jezikom zvlekla v besedni dvoboj. Četudi jo je proglasil za »ničvredno pikro bitje brez kančka ženske nežnosti«, ga je na skrivaj privlačil njen nenavadni smisel za humor, pomanjkanje sočutja in predrzno odločnost, da ne bo trpela njegovih neumnosti.

Kadarkoli je bila v bližini, ga je pretresalo poželenje, za katerega je bil prepričan, da ga nikoli več ne bo občutil. Ko je Samantha prinesla kanček svetlobe v Gabrielovo življenje in njegovo srce, sta oba odkrila, da je nekatere užitke najbolje raziskati v temi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.